Komplet “Četiri dana u Nišu i četiri noći na Nišvillu” sadrži komplet ulaznica za sve festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u dvokrevetnim sobama studentskog hotela kod tehničkih fakulteta, u neposrednoj blizini Niške tvrđave. Za korisnike ovog aranžmana biće obezbeđen i besplatan prevoz autobusima na relaciji Beograd-Niš-Beograd.

 

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-159469-16 ( Nišville D.O.O. – Bulevar Dr. Zorana Đinđića 58a, 18000 Niš ) u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate, sa svrhom doznake – Jazz Letovanje.

Nakon toga, skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima treba poslati na e-mail adresu ticket@nisville.com. Nišville će kupcima kao dokaz uplate poslati vaučer, kojim će kupci (uz original uplatnice) moći da podignu komplete i prijave se u Studentskom domu.

Detaljnije informacije o prevozu, kao i o načinu preuzimanja kompleta ulaznica, biće objavljene naknadno na sajtu www.nisville.com, a moći će da se dobiju i putem e-maila ili na telefon 018 533 022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.