vesti

16.03.2012.

Preslušajte novi album Esperanze Spalding

"Radio Music Society", novo izdanje Gremijem nagrađene basistkinje i pevačice Esperanze Spalding, dostupno za preslušavanje preko NPR sajta do 20. marta

 

Na albumu koji će sledećeg utorka objaviti Heads Up International sviraju saksofonista Joe Lovano, pijanista/klavijaturista Leo Genovese i bubnjarka Terri Lyne Carrington. Među gostima se nalaze bubnjarske legende Jack DeJohnette i Billy Hart, gitaristi Jef Lee Johnson i Lionel Loueke, vokali Algebra Blessett, Lalah Hathaway, Gretchen Parlato, Leni Stern i Becca Stevens, hip-hop umetnik Q-Tip, te dvoje portlanskih muzičara i Esperanzinih mentora iz mladosti – Janice Scroggins i Dr. Thara Memory, koja na četiri numere diruguje duvačkom sekcijom Američkog muzičkog programa, omladinskog big benda koji čine muzičari uzrasta od 12 do 18 godina.

Svaka od 12 numera s albuma biće propraćena i spotovima snimljenim na različitim lokacijama, kao što su Njujork, Barselona i Portland. Svi video snimci biće dostupni kupcima albuma Radio Music Society.

 

.

Tagovi: , , , , , ,Оставите одговор

*


*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.