Print

 

 

 

 

 

 

 

 

Programi su otvoreni za sve zainteresovane, ali je neophodno prijaviti se jer je broj mesta ograničen. Na radionice i predavanja može se prijaviti maksimalno 200 polaznika, dok je broj audicija ograničen na 60.

Formular za prijavu možete preuzeti na sajtu Multikultivatora – www.multikultivator.org.rs . Prijave se primaju do petka 14. oktobra, a registracija prijavljenih polaznika obaviće se u prostorijama muzičke škole „Stanković“ u ulici Kneza Miloša 1a u Beogradu, u utorak 18. oktobra. Mesta prijavljenih polaznika koji se ne budu registrovali u utorak biće ustupljena zainteresovanim polaznicima sa liste čekanja.

Radionice i predavanje će voditi četvoročlani tim sa Berklee koledža koji predvodi direktor internacionalnog programa Berklee college of Music, Jason Camelio.

Dodatne informacije o programu „Berklee Clinics – Belgrade“, informacije o kotizaciji kao i uputstvu za prijavljivanje na audiciju potražite na www.berklee.multikultivator.org.rs. Za sva pitanja u vezi sa programom Berklee Clinics – Belgrade otvorena je adresa berklee@multikultivator.org.rs.

Organizator programa “Berklee Clinics – Belgrade” je Multikultivator – servis za razvoj kulture i umetnosti iz Beograda, a domaćin je muzička škola “Stanković”. Program se realizuje uz podršku sekretarijata za kulturu skupštine grada Beograda i opštine Savski venac.

“Jedinstven Berklee process audicija i intervjua dizajniran je tako da na najbolji način demonstrira muzički potencijal svakog kandidata i ujedno ga priprema za dinamičan proces studiranja na Berklee College of Music. Svake godine World Scholarship Tour poseti više od 40 gradova širom SAD, Evrope, Azije i Južne Amerike u potrazi za najtalentovanijim muzičarima” navodi se u saopštenju organizatora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.