Ne propustite priliku da učite od međunarodnih umjetnika kroz seriju radionica i razgovora sa učesnicima ovogodišnjeg Jazz Festa!

Od 5. do 10. novembra boravite u Sarajevu i uživajte u druženjima sa međunarodnim umjetnicima, u vrhunski produciranim koncertima, prisustvujte tonskim probama, upoznajte se sa kolegama iz regije. I sve to besplatno!

Gdje: Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Kada: 5. – 10. novembar

Učesnici: Program je namijenjen studentima muzike i jazz muzičarima uzrasta od 18 do 27 godina, iz sljedećih zemalja: Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije, ali je otvoren i za muzičare izvan okvira jazza, zainteresovane za istraživanje i iznalaženje novih pristupa u stvaranju muzike. Maksimalan broj polaznika: 80.

Troškovi: Organizator snosi troškove prijevoza polaznika programa do Sarajeva, troškove hotelskog smještaja (5 noćenja), troškove organizacije pohađanja radionica i besplatne ulaznice za sve festivalske programe.

Prijave: Prijaviti se možete putem prijavnog formulara tokom dva prijavna ciklusa: proljetnom i jesenjem. Prvi krug prijava počinje 15. maja i traje do 20. juna 2013.  Drugi ciklus prijava bit će otvoren u septembru.

Odabir polaznika: Selekciju polaznika vrši direkcija Jazz Festa. Polaznici će do 15. oktobra putem e-maila i biti obaviješteni o rezultatima.

Dodatne informacije:
Eldar Balta, koordinator Music Meetinga
tel: +387 33 550 480
e-mail: musicmeeting@jazzfest.ba

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.