U nedelju 25. marta u 19h, u beogradskom Centru za kulturu “Božidarac”, održaće se koncert na kome će biti prikupljan novac za lečenje bluz, džez i rok novinara Milana Ćurčića

Milan Ćurčić Ćure više od 15 godina radi kao novinar, putujući po Srbiji, sa kamerom na ramenu, i beležeći svaki zanimljiv blues, rock i jazz festival, pojedine prateći od samih početaka… Muzički je selektor „Blues&Jazz Festivala“ u Bačkoj Palanci a na lokalnoj televiziji BAP ima autorsku emisiju „Rock&Roll–put slave“, kao i emisiju „33. obrtaj“ na lokalnom radiju BAP.

Udruženim snagama koncertu su se priključili najpoznatiji bluzeri i džezeri Srbije, ali i sa prostora ex Yu koji će, tog  25–tog, svojim nastupima pružiti podršku Ćuretu, a svojom muzikom pomoći prikupljanju sredstava neophodnih za njegovo lečenje.

Na koncertu će nastupiti: Branko Marusić – Čutura, Milan Petrović Quartet, Texas Flood, Moonshiners Bend, Dragona, Di Luna Blues Band, Raw Hide, Pera Joe, Dr.Dragoljub Crnčević – Crnke, Zona B, Les Gigantes , BandX , Rhythm & Blues Resistance (Neven Mijač , Eduard Jimmy Matečić i Robert Vnuk), Santos Brothers Band.

Inicijativa za organizovanje koncerta potekla je od Vladana Stojanovića (Les Gigantes) kako bi, gotovo istovremeno, u samoj organizaciji i realizaciji aktivno učešće uzeli Milan Petrović, Vlada Nikodijević–Ribelli, Petar Janjatović, redakcija portala RockSvirke.com, Igor Brakus, Vlada Pejak, Srđan Stojanović , N.U. Božidar Adžija.

Cena ulaznice je 300 dinara, a rezervacije su moguće na e–mail: legigantes@gmail.com.

Broj karata je ograničen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.