woo Ulaznice za koncert koštaju 250 dinara, a u promotivnom tekstu organizatora stoji:

– Ozvučavajuci objekte kao što su mobilni telefoni, medija plejeri, komunikatori, kompjuterska oprema i drugi, WoO proizvodi zvukove koji su inače nedostupni ljudskom uhu. Koristeći se gitarom kao medijumom, igra frekvencija i oscilacija pretvara se u prave organske simfonije. Njihova kompleksnost se ogleda u slojevitosti melodija koje se međusobno prepliću, stvarajući hipnotične harmonije koje vode slušaoca na zanimljivo putovanje. Veći broj nastupa u našoj zemlji i inostranstvu ( Hag, Amsterdam, Berlin, Kopenhagen, Prag, Ljubljana, Zagreb ), saradnja sa brojnim domaćim i stranim muzičarima (Stephan Schneider, Martin Brandlmayr, Mole Harness, Simon Spurrier, Ivan Ckonjevic, Cut Self Not, Jamal Al Kiswani ) kao i participacija na prvom izdanju Dutch Improv Akademije, prošle godine u Roterdamu, ovom muzičaru omogućavaju iskustva koja koristi za razvoj sopstvene muzike.

Incredible Bob (aka Bob Milošević) je vizuelni umetnik i VJ iz Beograda koji deluje u polju glitch arta i noise-a. Sarađivao je sa velikim brojem domaćih i inostranih umetnika širom Evrope a njegovi radovi su prikazani na više od 200 međunarodnih festivala. Dugogodišnji je svedok – saradnik WoO-a.

Belgrade Noise Groop su 2005. godine formirali basista Miloš Pajagić i gitarista WoO. Nakon čestih promena u postavi, formiraju trio sa bubnjarem Dušanom Damjanovićem 2008 godine. Do sada su nastupali na većem broju koncerata u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, a jedan od zapaženijih nastupa imali su na Ring Ring Festivalu u Beogradu. Netipična forma njihove muzike ima korene kako u free jazz-u, tako i u pravcima kao što su indie/math rock i elektronika.

DJ Moodswinger je domaćoj publici poznat kao dugogodišnji član Belgrade Yard Sound System kolektiva, kao urednik istoimene emisije na radiju B92 i kao organizator Dis-Patch festivala. Ovom prilikom će pružiti poseban set free jazz i psihodelične muzike.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.