Naša svetski poznata tradicionalna pevačica će se pridružiti biciklistima u izvedbi specijalnog seta grčkih tradicionalnih i urban-folk pesama, a kao podrška su najavljeni Hotel Makedonija. Prenosimo zvaničnu najavu benda:

“Apokaliptični kabare Male braće i sestrinstva “Velos” vam ovog februara donosi nova ezoterična i kafanska prikazanja u predstavi za tri groša! Od slavnih satolomaca 19. veka, preko dragulja kraljice Ningrum i prerijskih iskušenja Jozefa K. sve do crne hronike mangaske mafije i dionizijskog krešenda u vidu istinskog helenskog spektakla! U slavu Grčke, majke Balkana, sa biciklistima će ovaj put nastupiti i jedna zaista posebna gošća – Svetlana Spajić, naša svetski poznata tradicionalna pevačica! Svetlanin glas vaistinu svetli, kao čarobni fenjer iz Konstantinopolja, donoseći blage vesti u ova mračna i smutna vremena!

Ali to nije sve! Sveopštim bahanalijama pridružiće se i aveti devetnaestovekovnih kafana  – Hotel Makedonija – nečuvena fuzija, blasfemični savez, biser sajklogradskog melosa kalemljen na ritmovima starovlaškog panka; patuljci, mamuti i vintažna žena! Neka pljušte flaše!“

Koncert počinje tačno u 21h (iz organizacije poručuju da kašnjenja neće biti!), a ulaz je 250 dinara.

 

Fejsbuk:  https://www.facebook.com/TheCyclistConspiracy

https://www.facebook.com/events/191759177968707/

Bandcamp:  https://thecyclistconspiracy.bandcamp.com/releases

https://thecyclistconspiracy-trashmouth.bandcamp.com/album/mashallah-plan-virility-ep

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.