baner 160x160

 

 

 

 

 

 

„Statistika je kao bikini: otkriva sve, a ne pokazuje ništa“, čuvena je rečenica našeg sportskog komentatora Zvonka Mihajlovskog. Ipak, usudićemo se da objavimo neke naše brojke iz prve godine rada.

Tekstove na Jazzinu je pisalo 19 autora, a objavljeno je:

 • 455 vesti
 • 165 recenzija
 • 42 koncertna izveštaja
 • 19 intervjua
 • 17 tematskih tekstova
 • 7 foto specijala
 • 4 kolumne

U narednim danima i mesecima, u planu je pokretanje tri nove rubrike: Galerija (koja praktično već radi pod etiketom “Foto Specijal”), Muzičari (biografije i diskografije domaćih muzičara), i Festivali (prezentacije džez festivala u Srbiji).

Vaše želje i predloge, za koje smatrate da bi poboljšale kvalitet sajta, možete slati na e-mail adresu redakcija@jazzin.rs, a novi kvalitetni autori tekstova i fotografi su uvek dobrodošli!

 

9 komentara na “Prvi rođendan Jazzina”

 1. U ovakvim vremenima gde preovladava kic i sund ja nemam reci za ovakav trud i kvalitet pisanja koji preovladava na VASEM sajtu! Prosto je za pohvalu samo to sto postojite, ali kad pri tome dodamo broj informacija i tacnost istih onda samo moze da se ostane bez teksta. Ja imam 22 god i laik sam za jazz, ali volim da ga slusam, a sad imam i srpsku web stranu na kojoj mogu da pratim sva desavanja i da se bolje upoznam sa ovom prelepom muzikom. SVE NAJBOLJE U DALJEM RADU!

 2. Svaka čast, na uloženom trudu, sajt i tekstovi su odlični, samo nastavite sa dobrim radom 🙂

 3. kao čovjek koji godinama pratim jazz, ali i pišem o njemu za različite medije, moram s radošću priznati da je ovaj portal nepresušni izvor informacija iz nama tako dragog jazz okruženja.stoga, čestitke uz želje za još puno godina kvalitetnog rada i dobrih napisa.

 4. Naučio sam nešto za ovih godinu dana, povremeno se družeći sa vama. Mogao bi sada da se zovem laikzajazz,ali neću.

  Srećan vam rodjendan. Možete vi i bolje. I to vam želim.

 5. E pa, nek vam je srećan rođendan, želim vam više para, sreće i da nastavite da radite bar sa istim entuzijazmom, a za to je, između ostalog, potrebno da se ispune i prethodne dve želje! ALL THE BEST! 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.