nišville bine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komplet karata za četiri festivalske večeri iznosi 2.600 dinara, a po već ustaljenoj tradiciji učenici i studenti mogu (uz dokaz: indeks ili đačku knjižicu) kupiti komplete ulaznica po ceni od 2.100 dinara.

Od utorka, 24. maja biće puštene u prodaju i pojedinačne karte po ceni od 800 dinara, VIP kompleti od 3.000 dinara, kao i VIP pojedinačne ulaznice koje koštaju 1.000 dinara po večeri.

Sve kategorije karata sa bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu mogu se kupiti preko prodajne mreže Card Servicea i Eventima putem vaučerske prodaje, kupovinom “fizičkih” karata, kao i online prodajom na: www.tickets.rs i www.eventim.rs .

Za publiku iz Niša i okolnih mesta karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima – City radio (Ćirila i Metodija 24) i Big Star (Cara Dušana 65), na prodajnim mestima Card Servicea u ekspozituri Privredne Banke Beograd u Nišu (ulica Cara Dušana 33a), u knjižari Vulkan u TC Merkator (Vizantijski bulevar 1), u knjižari Delfi/Laguna (Voždova 4) i u knjižari Indigo (Obrenovićeva 39 – pešačka zona, preko puta TPC Kalča).

Takođe, u Nišu se ulaznice mogu kupiti i na prodajnim mestima Turističke Organizacije Niša – TON (Voždova 7 i na samom ulazu u Tvrđavu), u Energy music shopu (TPC Kalča – prizemlje).

Studentski kompleti za sada se mogu naći isključivo na prodajnim mestima Card Servicea i Eventima. Promotivne cene kompleta i pojedinačnih karata biće aktuelne do 30.juna 2011.

Na Nišvillu 2011. nastupiće Tom Harrell Quintet, Hans Dulfer Band sa specijalnom gošćom Candy Dulfer, Sly and Robbie ft. Junior Reid, Mungo Jerry Blues Band, Maya Nova Band ft. Rick Margitza…

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.