corea_clarke_whitePrvi CD je snimljen uživo i sadrži najbolje momente sa akustične “RTF-Unplugged” svetske turneje iz 2009. godine – standarde On Green Dolphin Street, Waltz For Debby i Hackensack, Coreine Bud Powell i Windows, Clarkovu La Canción De Sofia i RTF komade Señor Mouse i No Mystery.

Drugi deo izdanja je bonus CD na kome se nalaze numere s pevačicom Chakom Khan, violinistom Jean-Luc Pontyjem i originalnim RTF gitaristom Billom Connorsom, koji su se pridružili triju na nastupu u Hollywood Bowlu tokom prošlogodišnje turneje. Većina snimaka je nastala na probama za nastup, u Mad Hatter Studiju u Los Anđelesu.

Connors svira na nekoliko numera sa Hymn Of The Seventh Galaxy albuma (Señor Mouse, Space Circus, After The Rain). Ponty nastupa na pet pesama, među kojima su Armando’s Rhumba i njegov stari hit Renaissance. Chaka Khan peva Gershwinovu I Loves You Porgy i Coreinu High Wire – The Arealist.

Clarke najavljuje još jednu električnu RTF turneju nakon izdavanja albuma, u kojoj će (uz njega) učestvovati Corea, White, Connors i Ponty.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.