John Medeski

 

Program:

  • 02.11. John Medeski Solo / 20:00 h

  • 03.11. Mostly Other People Do the Killing / 20:00 h

  • 04.11. Gretchen Parlato / 20:00 h


Ulaznice za koncerte u sklopu 8. Vip Zagreb Jazz Festivala biće moguće kupiti na blagajni Vip cluba isključivo na dane održavanja koncerata (od 2. do 4.11.). Blagajna Vip cluba biće otvorena svakog dana festivala od 19 do 20 sati. Cena ulaznice po koncertu iznosi 120 kuna (oko 1800 dinara).

 

Zvanična prezentacija festivala

 

 

 

3 komentara na “VIP Zagreb Jazz Festival 2012: Program”

  1. Kriza je očigledno uzela maha, pa je VIP napravio drastično jeftiniji festival nego što je navikao. I odmah je značajno bolji 🙂 Ukratko, kriza blagotvorno deluje na festivale u regionu. Kada sam još pre nekoliko meseci video da su Medeski i Mostly Other… bukirani za ZG, bio sam siguran da se reaktivira NO Jazz Festival, kad ono ne lezi vraže.

    Živeli.

  2. Hja, ego je pobijedio, osjećaj za business uslijedio, sjebavanje konkurencije, itd, itd, dečki se šamaraju i neka se, a posljedice po „scenu“ su zastrašujuće… razoreno je sve, neki su mostovi zauvijek srušeni i više nema ni jednog mjesta za session u gradu, & radi se mali klupski festival; jer, kriza je, ne???

  3. Najnovija vijest glasi, a prvi mi je dojam da je intoniram kao spikerski glas iz „Warriorsa“ Waltera Hilla, onako kao bezimeni grčki kor – da Kolja Gjoni, novi kulturtreger grada, ujedno i jazz-bubnjar već ispiljenog stila, pokreće jam sessione u Katranu četvrtkom!!! Na koje su svi dobrodošli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.