Irina Karamarković
Irina Karamarković

 

Koncert počinje u 20h, a karte će se prodavati na ulazu po ceni od 250 dinara.

 

The Gitarren der Liebe

Nazivaju se „Gitarren der Liebe“. Vidi se violina, a čuje nešto drugo ali ne možete tačno opisati šta. Ne možete primeniti uobičajene šale o bubnjarima na njihovog, jer svira i stare razdrndane Casio klavijature iz osamdesetih. Mogu biti izuzetno glasni, ali ne moraju.

Pevač voli gitaristu (koji i kompozitor, kao i ostali članovi benda) i ta ljubav je uzvraćena, tako da su se venčali iako još uvek čekaju da se tattoo majstor vrati iz Guatemale i napravi im burme.

The Gitarren der Liebe su Irina Karamarković, Kurt Bauer, Robert Lepenik i Martin Pfiffer (koji ako ikada bude imao ćerku nikako je neće nazvati Michelle). I nikada nisu dosadni. Dosada je jedini osećaj koji definitivno nećete osetiti na koncertu.

 

 

Fish in Oil

Sastav Fish in oil čine gitarista i kompozitor Bratislav Radovanović, saksofonista Dušan Petrović, basista Branislav Radojković, bubnjar Tom Feđa Franklin i perkusionista Veljko Nikolić- Papa Nik. Njihova muzika predstavlja kombinaciju avangardnog džeza, bluza, rokenrola, surfa i filmske muzike. Prvi album pod nazivom ,,Poluostrvo“ objavili su u maju 2012. godine za kragujevački SKC kada je krenula i koncertna afirmacija grupe koja u raznim postavama postoji dve decenije.

Tokom prethodnih 20 meseci grupa je učestvovala na festivalu „Ring Ring“, „Mikser Fest“, „Nisville“, te na jazz festivalima u Kragujevcu, Cetinju, Beogradu i u Novom Sadu. Zajedno sa jazz muzičarima iz Makedonije Georgi Šareskim i Džijan Eminom stvorili su sastav No Lands Man.

Intezivnom koncertnom aktivnošću, najviše u jazz klubovima u Srbiji i Makedoniji, grupa je stekla epitet klupske atrakcije, na čije klupske nastupe Beogradjani najradije vode svoje goste iz inostranstva.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.