Branko Popović

 

 

 

 

 

 

 

U saopštenju organizatora navodi se da je program kursa koncipiran tako da uputi sve zainteresovane u program Berklija, i da kroz predavanja i praktičan rad pokrije nekoliko važnih oblasti iz umetnosti sviranja bubnjeva koje uključuju:

1. Hand & Feet Techniques
2. Rudiments & Rudimental Application For Drum Set
3. Polyrhythms
4. Double Bass Drumming
5. Rock Drumming
6. Jazz Drumming
7. Fusion Drumming
8. Brush Techniques
9. Afro-Cuban & Brazilian Drumming
10. Studio Drumming(recording)
11. Odd Time Signature Rhythms
12. Drum Chart Reading & Interpretation

Časovi će se održavati dva puta nedeljno (ukupno 24 časa ), u trajanju od po dva sata, u okviru čega će svaki četvrti čas obuhvatati četvorosatno snimanje u studiju (studijski bonus od 6 časova).

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 9. septembra, lično u prostorijama studija, na brojeve telefona: 011/3344998, 069/3344998, ili poslati mail na: office@masterblasterstudio.rs .

Cena kursa je 40.000 dinara, a moguće je prijaviti se i za manje intenzivnu varijantu (jednom nedeljno po dva sata) po ceni od 24.000 dinara. Za uplatu unapred, studio Master Blaster nudi popust od 10%.

Voditelj kursa Branko Popović rođen je u Valjevu 1981. godine. Prvi zapažen džez angažman imao je u The Belgrade Dixieland Orchestra, čiji je član bio od 2004. do 2007. godine. Sa Vasiljevićem 2005. osniva džez-fjužn bend Neo Instinct, 2006. polaže audiciju za Berkli i 2007. odlazi u Boston. Tamo sarađuje sa imenima kao što su Kim Plainfield, Jon Hazilla, Ralph Peterson, Yoron Israel, Mike Mangini, Dave DiCenso, Kenwood Dennard, Rod Morgenstain, Mark Walker, Eguie Castrillo, Jamey Haddad, Skip Hadden, Terri Lyne Carrington, Steve Wilkes, Bertram Lehmann, i drugi.

Intervju s Popovićem na Jazzinu možete pročitati ovde.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.