Ovom prilikom će bend, pored muzike sa prethodna dva, predstaviti i materijal s albuma koji uskoro izlazi. Neposredno pred pandemiju, bend je objavio svoj drugi autorski album za izdavačku kuću Metropolis Records, ove godine je imao priliku da ga promoviše širom zemlje na raznim džez festivalima, ali je ovo tek prva prilika da se predstavi beogradskoj publici.

Tokom pandemije, izdavačke kuće Mascom Records iz Beograda i The State 51 Conspiracy iz Velike Britanije su osnovale fond “Stay Creative” koji je bendu dodelio sredstva za snimanje novog materijala. Finansiranju se pridružio i “Sokoj”, tako da je bend snimio album Shambhala-fantastic jazz suite, gde je pored osnovne instrumentacije kombinovao i simfonijske instrumente. Album se očekuje do kraja godine u izdanju kuće The state 51 conspiracy.

Članovi benda su  Miloš Bosnić (bend lider, basista i kompozitor), Dušan Petrović (saksofonista), Stevan Milijanović (klavijaturista), Aleksa Milijanović (bubnjar) i Aleksandar Radulović (perkusionista).

Ulaznice su dostupne po ceni od 500 dinara.

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.