Do 31. decembra 2010. komplet karata za četiri festivalske večeri iznosi 20 evra, tj. 2.200,00 dinara, a učenici i studenti moći će (uz dokaz: indeks ili đačku knjižicu) do Nove godine da kupe komplete ulaznica po ceni od 15 evra, tj. 1.600,00 dinara.

Kompleti karata mogu se kupiti preko prodajne mreže Card Servicea i to putem vaučerske i online prodaje. Kupovinom vaučera ili uplatom preko interneta karte se isporučuju brzom poštom na kućnu adresu, a zamena vaučera za “fizičke” karte biće omogućena u Beogradu na Biletarnici Beogradske Arene u januaru 2011.

Za publiku iz Niša i okolnih mesta kompleti po promo cenama mogu se kupiti putem vaučera u ekspozituri Privredne banke Beograd u Nišu, u ulici Dušanovoj 33a. Zamena vaučera za karte u Nišu biće organizovana u prostorijama Nišville produkcije neposredno posle novogodišnjih praznika.

Online prodaja će se obavljati preko sajta  www.tickets.rs

Ponovo je aktuelna i ponuda „Jazz letovanje za 100 evra“ koja pored kompleta ulaznica obuhvata i četiri puna pansiona.

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-159469-16 ( Nišville D.O.O. – Bulevar Dr. Zorana Đinđića 58a, 18000 Niš ) u iznosu od 100 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate, svrha doznake – Jazz Letovanje, a nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima poslati na mail ticket@nisville.com Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaScript da biste je videli . Nišville će kupcima kao dokaz uplate poslati vaučer, kojim će kupci (uz original uplatnice) moći da podignu komplete i prijave se u studentskom hotelu.

Za uplate iz inostranstva pratiti uputsva na engleskoj strani sajta Nišvilla.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.