David Sanborn David Sanborn je deo albuma posvetio legendarnom Rayu Charlesu. Joss Stone gostuje u interpretaciji njegove Let The Good Times Roll, a James Taylor u Hallelujah, I Love Her So.

“Joss je mlada žena sa starom dušom”, rekao je Sanborn. “Ona je prirodna sila koja razume primalnu snagu soul muzike. Želeo sam da Joss dočara čisti užitak Reyeve senzualne strane. Ona je to učinila briljantno. James je ispričao priču – kako to i inače čini – sa toplinom i prirodnošću koja otklanja tugu.”

Na disku se nalaze i Sanbornove posvete dvojici Charlesovih saksofonista koji su nedavno preminuli – Pepper za Hanka Crawforda i Hard Times za Davida “Fatheada” Newmana.

2 komentara na “Novi CD Davida Sanborna”

  1. Dragi Dejvide, daj makni taj pozerski smajl s face i snimi album s Amy Winehouse i Method Manom, i oduži se pokojnom Juliusu Hempohillu za sve što te naučio, pa da te se prestane tapšati po ramenu kao odanu korporativnu ***u… Bit će manje prime-timea, ali ćemo reć, to napokon svira – čovjek!!!

  2. "James je ispričao priču – kako to i inače čini – sa toplinom i prirodnošću koja otklanja tugu.” – James Taylor i "prirodnost"????? Mo-ooolimmmm????

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.