Promo cena parter kompleta za najverniju publiku Nišvilla je 1.000 dinara. Broj promo karata je ograničen na 1.000 komada, a kompleti se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs .

Organizatori naglašavaju da komplet-karta za parter, važi za jednu osobu i da ima samo jedan kupon (14 – 17. avgust 2014) jer će prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor karte biti poništene, a posetioci će  umesto njih dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana, kao i da tokom jedne večeri izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.

Iz direkcije Nišvilla pozivaju kupce kompleta po promo ceni od hiljadu dinara da, ukoliko žele, pošalju svoje osnovne podatke ( ime, e- mail i telefon) kao i serijski broj karte na mail ticket@nisville.com  kako bi bili uvršteni na listu prijatelja festivala – odnosno, kako bi ubuduće imali povlašćen status tokom sličnih akcija!

Prodajna mesta u mreži Eventima u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, knjižara Delfi – Voždova 4, Lasta Niš – Aleksandra Nenadovića 8, Astours – Obrenovićeva bb – PC Gorča i Bulevar Nemanjića 87, TA Big Star – Cara Dušana 65, Travego – Cara Dušana 37, Mladinska knjiga – Obrenovićeva 42 – TPC Forum, Fun travel – Obrenoviceva bb – PC Gorča, Win Win Niš – Cara Dušana 35.

 

Telefon za informacije:  018 220 992.

Nišville office, Cara Dušana 19, 18 000 Niš.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.