misamicevski Miša Mičevski, gitarista i kompozitor,  rođen je 23.12.1960 u Beogradu .U mladosti se bavio rok muzikom (Kota 19, Toplotni Proces, Magično Oko) ,da bi kasnije svoja interesovanja usmerio ka džez muzici. Nekoliko godina je bio član grupe Mama Coco, gde je sarađivao sa renomiranim džez pevačima kao što su Nada Knežević i Dušan Prelević.

Godine 1995. sa svojim kolegama Miroslavom Karlovićem, Aleksandrom Miletićem, Aleksandrom Tomićem i Robertom Sičom osniva bend Side Stream i nastupa na Valjevo Jazz Festivalu (1996), Dadov Jazz festivalu i nizu drugih manifestacija, uključujući i klupske nastupe.

Zatim osniva Trio, u kojem su pored njega svirali Miroslav Karlović i Srdjan Milačić, učestvuje na džez fesivalu u Valjevu (2004) i beogradskom Guitar Art Festivalu iste godine, gde Trio izvodi muziku Miše Mičevskog.

Album Two Shores je snimljen 2007. u izdanju nezavisne izdavačke kuće Palindrom iz Beograda, i od marta 2008. godine nalazi svoje mesto na čuvenim internet sajtovima koji se bave prodajom  i promocijom džez i fjužn muzike. Na nekima od njih bio je featured artist (Abstract Logix), a takođe i među top selerima (CD Baby), u kategorijama džez-rok i džez-fjužn.

Grupa trenutno radi na promociji i izvođenju muzike sa CD-a, i priprema novi materijal. Kvartet čine: Miša Mičevski – gitara, Srđan Milačić – bas, Ninoslav Lukovnjak – bubnjevi, i Dejan Hasečić – gitarski sintisajzer.

Koncert počinje u 22h, a cena karte je 300 dinara.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.