Bojan Z

 

 

“Music Meeting” je serija radionica i razgovora sa međunarodnim umetnicima: Richard Galliano, Badi Assad, Yuri Honing, Omar Hakim, Dhafer Youssef, Frank Moebus, Hüsnü Senlendirici, Rick Margitza, Paolo Vinaccia, Wallace Roney, Joey DeFrancesco, Larry Coryell, Erika Stucky, Bojan Z, Darryl Jones…

Program je namenjen studentima muzike i džez muzičarima iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije, ali je otvoren i za muzičare izvan okvira džeza, zainteresovane za istraživanje i iznalaženje novih pristupa u stvaranju muzike. Maksimalan broj polaznika: 40.

Organizator snosi troškove prevoza polaznika programa do Sarajeva (60 KM za polaznike iz BiH, 45 EUR za polaznike iz zemalja regije), troškove i obezbeđivanje smještaja (5 noćenja sa doručkom), troškove organizacije pohađanja radionica i besplatne ulaznice za sve festivalske programe.

Prijaviti se možete putem prijavnog formulara najkasnije do 10. oktobra 2012. Informacije koje navedete u formularu biće korištene isključivo za potrebe selekcije kandidata za učešće na radionicama i upoznavanje predavača sa prosečnim predznanjem polaznika. Broj polaznika na obe radionice je ograničen. Radionice su koncipirane kao predavanja sa konkretnim primerima i obe će pratiti intenzivnija Q&A sesija. Zvanični jezik radionica je engleski (bez prevoda).

Selekciju polaznika vrši direkcija Jazz Festa. Broj polaznika je ograničen na 20 iz Bosne i Hercegovine i 20 iz zemalja regije. Polaznici će do 15. oktobra putem maila i biti obaviješteni o rezultatima.

Dodatne informacije: musicmeeting@jazzfest.ba.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.