Milan Petrović

 

Na ideju i uz podršku gospodina Branka Tegija Bogićevića, vlasnika kluba Atom Live, mala, ali odabrana ekipa prijatelja, u sastavu Milan Petrović, Uroš Stamenković i Bojan Turkić sa svojim bendovima, pokušaće da organizuje, počevši od 04.10. 2012. godine pa nadalje, svakog četvrtka Jazz nights @ Atom live.

Klub Atom live ima sve predispozicije koje su potrebne. Nalazi se u centru grada, u Dušanovoj ulici, u okviru je Fizičkog fakulteta, zvučno je odlično izolovan, nema ograničeno radno vreme i time nam daje slobodu da se predstavimo u najboljem svetlu.

Ideja je da okupimo istomišljenike, muzičare i prijatelje željne druženja i saradnje, uz opciju da možemo ugostiti i strane goste na lepoj bini i dobrom ozvučenju. Ekipe bendova će saradjivati između sebe, a plan je da se svaka svirka završi jam sessionom. Svečano otvaranje biće 04.10.2012.

 

Raspored za oktobar:

 

  • 04. oktobar: Stablemates Hard Bop Quintet (Maks Kočetov – alt saksofon, Vladimir Protić –truba, Veljko Vujčić – klavir; Goran Rakočević – bas; Uroš Stamenković – bubnjevi) – svečano otvaranje uz prijatelje i goste

  • 11. oktobar: Milan Petrović Quartet

  • 18. oktobar, Bojan Turkić Quartet

  • 25. oktobar, Uroš Stamenković trio

 

Svi nastupi počinju u 22h.

 

Jedan komentar na “Džez večeri u klubu “Atom Live””

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.