Na ovaj način Multikultivator će muzičarima, studentima i muzičkim pedagozima u Srbiji omogućiti učešće u radu mreže koju je „Berklee College of Music“ razvio u cilju artikulacije i unapređenja savremenog muzičkog obrazovanja.

Naš cilj je da kroz dinamičan proces radionica, majstorskih časova i audicija u saradnji sa 19 renomiranih institucija iz SAD, Brazila, Japana, Malezije, Nemačke, Finske, Irske, Francuske, Grčke, Španije, Izraela, Koreje, Ekvadora, Portorika, Argentine… (http://www.berklee.net/ip/bin.html) ponudimo nova znanja, nova iskustva i otvorimo nove mogućnosti za profesionalno usavršavanje muzičara i muzičkih pedagoga iz Srbije u obrazovnim institucijama članicama BIN širom sveta.

Ove jeseni u škola u fokusu je NEWPARK MUSIC CENTRE iz Dablina. Osnovana 1979. godine Newpark Music Centre jedna je od najvećih privatnih muzičkih škola u Dablinu i opslužuje više od 1000 studenata.

Newpark Music Centre jedan je od osnivača Međunarodne Aoscijacije Džez Škola (International Association of Schools of Jazz – IASJ). Odeljenje za džez i savremenu muziku (Jazz and Contemporary Music Department) osnovano je 1986. godine i do danas je izgradilo reputaciju najboljeg obrazovnog centra za džez i srodnu muziku. Tim predavača čine pažljivo odabrani profesori i najznačajniji muzičari iz Irske i inostranstva čiji je zadatak da održe korak sa najsavremenijim muzičkim tehnikama kao i konceptima i trendovima u obrazovanju.

Newpark Music Centre sa ponosom predstavlja dva programa studija: Bachelor of Arts in Jazz Performance (BAJP) i Berklee Track (Higher Certificate in Music) koji omogućava da studije započnete u Irskoj a završite na Berklee college of Music u Bostonu.

Program Berklee Clinics Belgrade realizuje se u muzičkoj školi „Stanković“ i Mikser House-u u partnerstvu sa Berklee college of Music, Berklee International Network i Newpark Music Centre a uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda i GO Savski venac.

Prijave za učešće u programu Berklee Clinics Belgrade 2013, kao i dodatne informacije potražite na www.multikultivator.org.rs

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.