pass

 

BASS PASSION vas poziva na drugi vikend kontrabasa, koncerte sjajnih umetnika i muzicko putovanje najrazlicitijim zanrovima!

BASS PASSION, predstavlja kontrabas kao nezaobilazni instrument u različitim žanrosvkim i instrumentalnim formacijama ali i kao sve izražajniji solistički instrument. Takođe, predstavlja izvođače na kontrabasu koji su ujedno i vrhunski muzički autori.

Uz master klasove za mlade profesionalce, u dva festivalska dana beogradskoj publici će se prestaviti NENAD VASILIĆ (subota 17.9. u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine), LJUBINKO LAZIĆ (nedelja 18.9. u 11h u Velikoj dvorani) i RENO GARSIJA FONS jedan od najznačajnijih autora na ovom instrumentu. Uz Fonsa nastupiće i slavni flamenko pijansita DORANTES (nedelja, 18.septembar, Velika dvorana Kolarčeve zadužbine). Ulaznice po ceni od 800 i 1000 dinara za koncert Vasilića i 1000,1200 i 1500 za duo Fons-Dorantes u prodaji su na biletarnici Kolarca.

 

4 komentara na “BASS PASSION vol.2 na Kolarcu”

  1. Ako nekome treba karta, imam jednu viska da prodam. Super mesto, 7. red levo, sediste 2. Cena je 1500 din. Toliko sam je i platio. Javite se redakciji, pa ce vam dati moj br. telefona.

  2. Očekivao puno, dobio još više. Mogao bi neko da napiše nešto o sjajnom koncertu Renaud garcia Fonsa i Dorantesa, koji je oduševio publiku na Kolarcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.