BJF publika

 

Našim najvernijim posetiocima i najvećim ljubiteljima džeza nudimo vrlo ograničen broj vaučera za komplete ulaznica – najmanje 8 koncerata glavnog programa u četiri večeri jubilarnog izdanja Beogradskog džez festivala, po promotivnoj ceni od 2500 dinara. Kao i svake godine, u pitanju su najbolja mesta u salama u kojima će se koncerti odvijati.

Program 30. Beogradskog džez festivala, koji će se održati od 24. do 27. oktobra, predstaviće nam, kao i svake godine, najznačajnije umetnike domaćeg i svetskog džeza. Prva imena učesnika 30. BDŽF biće objavljena tokom maja. Ulaznice će biti u redovnoj prodaji od 1. juna!

U ovoj godini slavimo redak jubilej – 30. izdanje Beogradskog džez festivala, pod sloganom „Sve zvezde džeza“. Osnovan 1971, pre 43 godine, festival je svojevremeno odigrao značajnu ulogu u otvaranju Beograda i Jugoslavije svetu, dovodeći veliki broj najznačajnijih džez umetnika onog doba. Ponovno pozicioniran kao jedan od najznačajnijih evropskih festivala, BDŽF je tokom prethodnih deset godina svog novog života, sa uspehom doprineo novom otvaranju Beograda i Srbije ka muzičkim pravcima XXI veka, nastavljajući davno započetu misiju. Jednako vodimo računa o savremenim umetničkim tendencijama, vrednovanju tradicije, kao i dugoročnoj promociji domaće džez scene.

 

 

 

 

Jedan komentar na “U prodaji kompleti ulaznica za 30. Beogradski džez festival”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.