Cassandra_Wilson Prenosimo saopštenje organizatora u celosti:

“Zbog prekida zračnog prometa u Europi kojeg je uzrokovao oblak vulkanske prašine, otkazani su koncerti Dee Dee Bridgewater Quinteta i Eliane Elias Quarteta, dok je koncert Cassandra Wilson Sexteta bio odgođen na ponedjeljak, 26. travnja. No slijedom otkazivanja koncerta Cassandre Wilson u Ljubljani koji se trebao održati 25. travnja, zbog problema u zračnom prometu i nemogućnosti dolaska izvođača iz S.A.D.-a, ovim putem Vas obavještavamo da se iz istih razloga otkazuje  i zagrebački koncert Cassandre Wilson koji je bio najavljen za 26. travnja.

Izražavamo žaljenje zbog nastale situacije i otkazivanja svih koncerata najavljenih u sklopu 5. Ghetaldus All Women Jazz Festivala. Iako smo učinili sve kako bismo uspjeli u nakani da izvođači stignu u Zagreb te da se koncerti održe prema programu, suočeni s problemima u zračnom prometu bili smo primorani otkazati sve koncerte.

Ulaznice za otkazane koncerte vraćaju se uz povrat novca na prodajnim mjestima gdje su kupljene – ulaznice za koncerte Dee Dee Bridgewater i Cassandre Wilson vraćaju se na blagajni KD Vatroslav Lisinski, a za koncert Eliane Elias na blagajni ZKM-a”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.