VHBand ft. David Binney-ALIVE- Event Cover

 

Bendu, u sastavu Vasil Hadžimanov (klavijature, vokal), Branko Trijić (gitare), Miroslav Tovirac (bas), Bojan Ivković (perkusije, vokal), Peđa Milutinović (bubanj), će se na sceni to veče pridružiti i čuveni američki saksofonista David Binney. Koktel i druženje sa novinarima zakazano je od 19.30 časova.

U skladu sa tradicijom promovisanja muzike koja pomera granice i istražuje nova polja muzičkog izraza, američka izdavačka kuća MoonJune Records i Vasil Hadžimanov Band će sa zadovoljstvom predstaviti novi album „Alive“. Iako šesti po redu, “Alive” je međunarodni debi album VHBand-a. Snimljen uživo, tokom turneje 2014 godine, pred oduševljenom publikom, ovaj album predstavlja bend na vrhuncu njihove kreativne snage. Muzika je sveža i uistinu “živa”, nepredvidiva i nepretenciozna, povremeno hipnotička, često progresivna i uvek pomerajući granice. Hrabri, avanturistički duh albuma nas vodi kroz različite muzičke stilove i uticaje- džez, etno fjužn, progresivni rok, ali sve vreme muzika ostaje slobodna, originalna i neuhvatljiva! Umetnici nam još jednom pokazuju da muzika koja je zaista slobodna i nesputana tradicijom i konvencijama, dostiže lični izraz i putuje neistraženim stazama. Na albumu gostuje priznati američki saksofonista David Binney.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti u Design Shop-u KC Grada (Braće Krsmanović 4, Beograd) po promotivnoj ceni od 500 RSD u pretprodaji (od 26.04.2016. 17h-20h) i 600 RSD na dan koncerta. * Novi album „Alive“ će moći da se nabavi na dan pomenutog događaja, u KC Gradu, po ceni od 600 dinara.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.