vesti

19.06.2014.

Nišville 2014: Konkurs za volontiranje

Ovogodišnji konkurs za volontere Nišvil džez festivala otvoren je do 11. jula

volonteri niš

 

Nišvil će ove godine angažovati 350 volontera, a s obzirom na dosadašnji broj prijavljenih kao i na dinamiku prijavljivanja, očekuje se da će za jednu volontersku akreditaciju konkurisati više od 2 kandidata. Nišville jazz festival motiviše volontere iz zemlje i inostranstva da se prijave i uzmu učešče u volonterskom programu koji predstavlja visok nivo kulturne edukacije, priliku za učenje i druženje.

Festival poslednjih godina razvija društveno odgovornu ulogu u edukaciji mladih. Ove godine uspostavljeno je partnerstvo i sa Kancelarijom za saradnju sa dijasporom, te  je mladima iz dijaspore upućen i poseban poziva, a za sve one koji budu u volonterskoj ekipi  – Nišville obezbeđuje kompletan boravak u Nišu.

Volonteri će biti raspoređeni u 12 sektora (pomoćnik vođe tima, domaćin publike, domaćin muzičara, domaćin zvanica – bubamara, protokol – pčela, marketing, pres, tehnička podrška, logistika, ketering služba, radionica, obezbeđenje – redarska služba).

Sve informacije o konkursu i načinu prijavljivanja dostupne su preko sledećeg linka http://nisville.com/index.php/sr/vesti/vesti-2013/783-call-for-nisville-volunteers-2014–until-july-11th.

 

 

Tagovi:Оставите одговор

*


*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.