Colin-Stetson-1
Colin Stetson

 

Čevrtak, 10. mart

 

  • 19:00 Otvaranje foto izložbe Petera Gannushkina –  THE IMAGE OF SOUND (Galerija, Muzej St. Johann)

 

Petak, 11. mart

 

  • 14:00-18:00 Galerija, Muzej St. Johann – * THE IMAGE OF SOUND / izložba Petera Gannushkina

 

19:00 / Alte Gerberei 

  • SCHMOLINER & KAKALIAGOU: Ingrid Schmoliner, Elena Kakaliagou //
  • FREE MUSIC ST. JOHANN & Gunter Schneider & Barbara Romen //
  • ELEKTRO GUZZI & TROMBONES: Bernhard Hammer, Jakob Schneidewind, Bernhard Breuer, Hilary Jeffery, Martin Ptak, Daniel Riegler //
  • SAKA & PAT THOMAS: Kristoffer Alberts,John Edwards, Dag Erik Knedal Andersen, Pat Thomas //

 

Subota, 12. mart

 

  • SOUND CABS / Minimal concerts (razni izvođači)
  • THE IMAGE OF SOUND / izložba Petera Gannushkina

 

19:00 / Alte Gerberei 

  • KEPL/LÉANDRE/BERGHAMMER/HOLUB: Irene Kepl, Joëlle Léandre, Thomas Berghammer, Mark Holub //
  • LUC EX’ ASSEMBLÉE: Luc Ex, Ingrid Laubrock, Ab Baars, Hamid Drake //
  • THERMAL: John Butcher, Andy Moor, Thomas Lehn //
  • TRZASKA/HARNIK/BRANDLMAYR: Mikolaj Trzaska, ElisabethHarnik, Martin Brandlmayr //

 

Nedelja, 13. mart

 

  • SOUND CABS / Minimal concerts (various artists)
  • THE IMAGE OF SOUND / Exhibition Peter Gannushkin

 

15:00

  • THE KIDS IMPROVISERS ORCHESTRA, cond. by Ingrid Schmoliner & Elena Kakaliagou

 

16:30

  •  LÉANDRE/HARNIK: Joëlle Léandre, Elisabeth Harnik

 

19:00

  • KYRIAKIDES & MOOR – REBETIKA: Yannis Kyriakides; Andy Moor
  • COLIN STETSON solo
  • EN CORPS: Eve Risser, Benjamin Duboc, Edward Perraud //
  • THE THING: Mats Gustafsson, Ingebrigt Håker Flaten, Paal Nilssen-Love //

 

Cena dnevne karte je 25 evra, a kompleta karata 60 evra. Na dan koncerta, cene će biti 30 (dnevne) i 70 evra (komplet) Ostale informacije o festivalu možete pronaći na zvaničnoj internet strani, FB strani i eventu.

 

 

 

 

 

.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.